Új hozzászólás Aktív témák

  • Lincoln76

    aktív tag

    válasz plejik #141599 üzenetére

    Belga 1 órás verseny, éjjel-nappal, random időjárással, egyszerűen fenomenális.
    1 óra játék után (ha nyersz és nem löksz ki senkit akarattal), másfél millát ad, úgy, hogy közben az 1 óra szinte elszalad.

    Minden nap lenyomom, mert annyira élvezetes, de...
    PSVR2-vel, Fanatec 8Nm bázis, load cell pedálokkal.
    Ha ezt monitoron kellene játszanom, kontorllerrel, valószinűleg azt mondanám, hogy ez egy szar játék.
    VR-ben egyáltalán nem azt látni, mint monitoron. Az egész szinte már túl valósághű, ha visszakapcsolok a monitorra, inkább tűnik a grafika óvódás játéknak, pedig úgy is nagyon szép, de VR-ben egy autóban csak ülni, szinte minden, mint ha ott ülnél és semmi nem látszik abból, hogy ez egy játék.

    A nyomatékot én max-ra toltam, és ezt a GT7-ben nagyon jól megcsinálták, azt a Meki kormányt rendesen kell fogni (KAPASZKODNI már) és szinte mindnt érezni, ahogy elveszti a jobb hátsó a tapadást, vagy betapad kanyarban, győződ tekerni a kormányt, hogy el is forduljon az autó.

    Esőben, mikor hirtelen leszakad az ég (ez VR-ben valami elképesztő látvány éjjel) és a soft gumik elvesztik a tapadást és alig várod, hogy beérj a boxba felrakni az Intert, vagy az eső gumit és újból érzed, de most már esőben a tapadást, ami teljsen más vezetési stílust követel, ezek mind olyan dolgok, ami miatt imádom a GT7-et.
    Majd 200 millát nyertem már, van vagy 250 autóm és 230 órát toltam bele eddig, de a belga pályát naponta lenyomom és az az 1 óra édeskevésnek tűnik, ahogy beesteledik és pontosan ugyanazt látni a reflektorokkal, mintha saját autóban ülnél. Ehhez képest - mint írtam- a kontorller, monitor(tv) egy hangyapöcsnyit sem adja vissza, amit VR-ben látni a GT7-ben. Annyira berántott a game, hogy épp most rendeltem TRAK RACER SIM-et 1100 euró értékben. [link]

    De addig is, ezzel a kisebb Trak Racer állvánnyal is imádok menni.

    :R


    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák