Új hozzászólás Aktív témák

  • Blazin

    csendes tag

    válasz Csigavair #33665 üzenetére

    Ebből a szempontból nagyon haragszom a Sonyra a God of War teaserért. 99%, hogy 2022 tavaszán jön, de mézesmadzagnak bedobták, noha pontosan tudták, hogy nem tudják kiszolgálni az igényeket, de még azért rátettek egy lapáttal a hype-ra.

    Innentől kezdve nem tudom sajnálni őket, ha kapják az ívet a közösségi médiában a csalódott konzolra váróktól. A Play has no limits is vicces így utólag, de még mindig jobb, mint a For the players, mert amit a Sony 2020-ban csinál, az legkevésbé a játékosokról szól. A PS4 generációval kiépítették a bázist, mostantól már csak a profitmaximalizálás a cél, az utolsó garast is kipréselni a felhasználókból (lásd még a mi a generációkban hiszünk bullshitet, aztán csak kiadják PS4-re is, amit ki lehet, hogy az is megvegye, aki nem jut géphez a közeljövőben).

    Igen, kapitalizmus, nem is ezzel van a baj, csak közben a csapból is az folyik, hogy így Mikrofos, úgy Mikrofos, a Sony meg a feddhetetlen ellenpélda, holott annyival nyújtanak többet, hogy vannak minőségi exkluzívok, aminek most már az ára is prémiumkategóriás lesz. Mondom ezt úgy, hogy Xbox konzolom még soha nem volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák