Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz doc #27 üzenetére

    ha nem néznél nekifutásból hülyének, akkor értenéd. moonmannek sikerült elsőre.
    már csak a kizárásos elv alapján is, mivel akkor jóhiszeműen feltételezhetnéd, h képben vagyok .pdf támogatás ilyeszintű elterjedtségével.
    nincs mit magyarázni rajta. azbest a .pdf nagyszerűségéről beszélt (crossplatform, open, ingyenes, stb.) én meg arra próbáltam felhívni a figyelmet, h nem ennyire rózsás a helyzet.
    az egész egy újabb példa arra, h egyes cégeknél vmi felett teljesen elsiklanak az emberek, míg ms-el szemben akkor is a szemére vetik, ha már csak a lehetősége is megvan rá (lsd. egyéb docos balhék).

    a doksi megosztás online formája hasznos tud lenni, hiszen egyszerűbb egy linket elküldeni vkinek, h erre kattintva egy mezei böngészővel is megtekintheti a tartalmat (esetleg vmi azonosítással védve**).
    a google féle szerkesszünk online-t több szempotból sem tartom túl hasznosnak a jelenlegi formájában. előnye lehet, h ha vkinek nagyon ritkán hirtelen felindulásból vmi apróságot kell módosítani, akkor azt szinte egyből megteheti csak egy weblap meglátogatásával, de nem hiszem komoly munkára alklmas/kényelmes/hatékony lehet akár még bővebb fícsör készlettel sem.
    az ms féle kettős megközelítés életképesebbnek találom, amikor egy gazdagabb desktop kliens folyamatosan online dolgozik.

    **live-nál teljesen publikus, jelszóval védett és msn/live contact variációk vannak. szal bárki, csak akinek engedem és bárki akit ismerek. persze utóbbit lehet szűkíteni.

Új hozzászólás Aktív témák