Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz insight #63 üzenetére

    a gomb lényege, hogy a traffihunter nak nem is kell a telefonodon lenni.
    Egy dologra kell figyelned, hogy mobilnet, és helymeghatározás engedélyezve legyen. Ha a BT akív, tényleg semmit nem ell tenni.
    Beülsz, elindulsz, ahogy a gomb észleli, hogy mozgásban van az autó kapcsolódik, és frissíti az adatbázisát. Kb - mp ndulás után, és éles a rendszer. Riaszt.
    Amit észrevettem, hogy időnként nem akar kapcsolódni, ilyenkor kikapcsolom, majd álló helyzetben újra be, akkor minden okés.
    Ami be tud neki kavarni az a telefon akkuhasználat optimalizálása. De ere az ooono connect app beépített súgója megoldást ad magyarul.
    A léényeg, hogy hozzá kell adni a nem optimalizálható alkalmazásokhoz.
    Az oono connect egyébként folyamatosan fut a telefonon, de az értesítéseit ki lehet kapcsolni.

    pszichoapu

    Ha nem jelzi, akkor az tuti fix trafi? mert sok kapu van, ami csak matrica és EKAER kontroll kapu. Ami trafi az előre kötelezően ki is van táblázva., ha nincs akkor az nem traffi
    Valószínűleg a traffihunter vagy a wazze appokhoz hasonlóan 1 bejelentést nem fog azonnal tuti riszatásnak venni, de ha más is jelenti valamelyik fórumon, app ban, akkor néhány percen belül megjelenik risztási potként.
    Úgy emlékszem régebben volt olyan, hogy sak bizonyos számú jelentés, és használat után adott az alkalmazás olyan jogot, hogy azonnal megjelent az általad jelentett esemény.
    Szerintem nem rossz a logika, hogy gombnyomásra konfirmál, mert így egyfajta rutinná, és megbízható jelentővé válik az ember. Én a középkonzolra a klíma és média kezelő feület mellé tettem fel, így akkor is kézre ál, ha a váltón van a kezem. És a fény jelzést akkor is látom, ha a zene hangos, és esetleg nem hallom.

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák