Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz FTeR #1 üzenetére

    Ez a linuxos beszólásod elég demagóg. Ha már értelmezhetetlen összehasonlításokon lovagolunk, van olyan elemzés is, amiből kiderül: a linux több hw-t támogat, mint a vista. Ha a linuxot kevesled és ezért állami betiltásra javaslod, akkor matematikailag a vistát is be kell tiltani államilag.

    Szerintem marhaság összehasonlítani a most megjelent vista driver ellátottságát az anno megjelent xp ellátottságával. A felhasználók számára nem az a választási lehetőség, hogy az 5 évvel ezelőtti xp a mostani vista ellen, hanem az, hogy a mostani xp a mostani vista ellen. Ha a mostani xp-ben van driver, ez érdekelni fogja az embereket, a vistás helyzet szintén, az 5 évvel ezelőtti xp helyzet meg a kutyát nem érdekli már.

    A cikk egyébként hétvégi kis színesnek jó. MS megszívta, az emberek és a vállalatok nem akarják lenyelni a vistára váltás költségeit. Vagy túl jó lett az xp az évek során vagy túl kevés új igényre ad megoldást a vista. És ezen utolsó bekezdésemben mellőztem a nálam szokásos ms utálatot.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák