Új hozzászólás Aktív témák

  • anulu

    félisten

    szerény véleményem szerint azért, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.

    kicsit bővebben: ha oda van figyelve (szépen magyarul) egy rendszerre, be van állítva, és nincs szétgányolva, akkor igenis lehet stabil. kb 3 hónapja van nekem is Vista-m (32 bit, legális). rendszeresen win update, drivereket csak akkor cseszegetem, ha tényleg komoly gond van az aktuálissal, és valahogy érdekes módon, működik. most lesz új alaplap + CPU miatt a 64 bites felhúzva, a 32bitesnél tapasztaltak alapján kicsit máshogy fogom beállítani, mint ahogy a mostanit elég sokáig használtam, de kétségem nem fér hozzá, hogy rendesen fog működni.

    egységsugarú user kérdés: szerény meglátásom szerint tökmindegy milyen hardware/software kombót adnak ezen felhasználók "alá", 1, nagyon max 2 hónap alatt használhatatlan lesz OS részről. miért? mert lövésük nincs hozzá, telepítenek össze-vissza mindent, frissítgetnek utólagos beállítások nélkül, és utána csodálkoznak, hogy nagyon nem rendeltetésszerűen megy a cucc, fagy, kékhalál, stb stb.

    driver: sokáig kerestem a scanneremhez (régi, már akkor is kifutó, olcsó modell volt, mikor megvettem) Vista-s drivert, majd szomorúan konstatáltam, hogy nem is lesz hozzá. ez van, így jártam. ellenben minden más eszközöm (a TV tuner kártyától a kormányig) tökéletesen működik, és annyiból tartott a friss driver beszerzése, hogy felmentem a gyártó honlapjára... sőt, még a nem mai darab Silicon 0680 chipes raid kártyámhoz is találtam, ami azért nagy szó, mert anno XP alatt nem kevés hajhullásomba tellett, mire belőttem.

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák