Új hozzászólás Aktív témák

  • REDeath

    őstag

    válasz t72killer #104 üzenetére

    igen, épp erről van szó, hogy (nagyon)sokan vannak úgy, hogy nem akarják komolyabban ismerni a gépeket, csak használni akarják őket. nekik hiába raknak oda egy shellt, szarnak rá. és azért linuxokon valljuk be van jópár dolog, amit gui-ról nem érsz el.

    a windows gui-ról meg annyit, hogy ha olyan egyszerű lenne, akkor ennyi hülye ember él a földön? mer naponta megszámlálhatatlan mennyiségű olyan kérdés tevődik fel világszerte a fórumokban, hogy ezt hogy lehet,hol találom, mire kell kattintani, mit pipáljak be stb... jéé, tehát mégse "hülyéknek" való?
    azért mert windowson egérrel is megtudod azt csinálni, amit linuxban parancssorba kell beirogatni, az szerintem egy jó dolog. mielőtt félreért megint valaki, nem azt mondom, hogy ne legyen, mer önállóan egyik sem életképes. lásd win javító konzol, meg cmd-ben ipconfig és társai, ez mi ha nem parancssor?
    és megint mondom, hogy itt nem a Ph! és egyéb szakmabeli vagy ahhoz közeli fórumok usereiről van szó, hanem az átlagemberekről. gui tekintetében

    pl milyen lenne, hogyha valaki csak officeozni akar, akkor a (szöveg)formázások felének ismernie kéne a kódját. nem, nem akarja ismerni, ők azt akarják hogy minél egyszerűbben elérjék céljukat. a weboldalt rendelők többsége is nagy ívben szarik arra, hogy hogy épül fel az oldal, őt az érdekli, hogy úgy nézzen ki és az legyen rajta amit ő akar. ezek csak példák, nehogy az legyen hogy megint másról beszélek.

    ui: ja és fogadjunk már, hogy mindenkinek van ilyen dolog, amihez nem akar érteni, nem érdekli, csak a jó és egyszerű oldalára kíváncsi.

    [ Szerkesztve ]

    Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Új hozzászólás Aktív témák