Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz moonman #97 üzenetére

    A Campus nem is a szerverekre lett kitalálva. A szerverek kb a géppopuláció 3-5%-át teszik ki (és közülük azért elég sok a sun, unix, stb), a campus inkább a maradék 95% XP+office-át jelenti.

    Egyáltalán nem nézem le a GUI-t, viszont azt sokkal kevésbbé kell tanulni, mint a parancssort:)) Pedagógiai szempontból mindenképp GUI nélkül kezdeném az oktatást (a játékot is!, végülis ez kell a gyerekeknek:)))

    #99: 20ezerből max OEM XP home-ot, ami addig él, míg vmi fődarabot nem cserélsz a gépben :U

    Beryl, aero: szép cuccok, nekem tetszik mind2, de inkább csak marketingfogás mind a kettő. Viszont! linuxban ha neked nem kell a csilivili, akkor fel sem rakod ;)

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

  • Dave™

    nagyúr

    válasz moonman #97 üzenetére

    hát kevesebb ész kell hozzá, az tény, másrészt meg behatárolja a lehetőségeket, és én rendszerint belefutok olyan helyzetekbe iskolában is, munkahelyen is, amikor megfagy a gui (persze xp), a feladatkezelő még ímmel-ámmal bevánszorog, persze semmi sem válaszol az alkalmazások közül, ekkor pedig egy command line megmenti az egyébként halálra ítélt dokumentumokat. Nem beryl, már egy ideje compiz-fusion. Amúgy meg ha már szóba jött, a csili-vilin túl van gyakorlati haszna is, pl exposénak. És hát a notim GMA 900-as kőkemény teljesítményű integrált vackán is száguld, ezzel szemben vista mondjuk még egy aero-t sem tudna rajta megjeleníteni, mert ahhoz már ugye komoly hardware kell:D Amúgy a "hülye" szót az idézőjelek közt található formában írják.

    MOD: én nem nézem le ettől függetlenül a gui-t, pl ubi nagy előnye, hogy igyekszik előnyben részesíteni, ahol csak lehet. Pirospont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák