Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drótszamár

    őstag

    válasz FTeR #11 üzenetére

    Érdekes, nekem pont az tetszik, vagy tetszett meg benne még régen, hogy minden benne volt. Emlékszem milyen penge dolog volt 2002 környékén win98 alatt, modemmel gyorsan letölteni az összes oldalt amit el akarok olvasni aztán bontani a kapcsolatot. Ha meguntam a böngészést bezártam a programot, kikapcsoltam a gépet, majd legközelett ott folytatta ahol abbahagytam. (ezt már nagyon régi verziók is tudák). A ph-n a 300-as listákat töltöttem le, és ha volt már 1500 hsz, és az utolsó oldalt akartam leszedni, akkor elég volt néhány másodpecet várni, és megjelent a gördíthető lista. (pl ie-ben az utoljára jelent meg).

    Most ha felteszem egy gépre, utána max 10 perc alatt beállítom mi hol legyen, fent milyen gombok legyenek, a címsor mellett legyen a google kereső, meg a menü, ahol az oldal nagyítását lehet beállítani. Ha véletlenül bezárok egy fület, akkor azt a kukából elő tudom szedni, úgy hogy még ennél is működik az előre hátra lépkedés, reloadnál nem kérdez hogy postolja e újra az adatokat, a forrás nézővel láthatom a oldal kódját, ebbe bele tudok szerkeszteni, és látom a változásokat. Ha bejön egy felugró ablak, ahol rejtve van a cím, akkor 1 katt megjeleníteni. A tartalomszűrővel blokkolni lehet dolgokat. Meg tudod nézni milyen cookie-t küldött az oldal, és ezt át tudod szerkeszteni, le tudod törölni. Oldalanként kikapcsolható a gif, a zene, a flash, a javascript, a cookie.

    Bár most hogy így belegondolok, lehet hogy ezeknek a 98%-a tök felesleges egy átlag netezőnek, és csak nekem fontos dolgok.


    szerk: ph-t 2003 környékén kezdtem nézegetni

    [Szerkesztve]

    ( 2b || !2b ) az itt a kérdés...

Új hozzászólás Aktív témák