Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz DeusHun #16 üzenetére

    Ne vedd támadásnak de ezt a mondatodat nem értem:
    A hibernálással magával semmi, alkalmaztam is és tetszett is (notebook megvétele óta használom). Csak néha nem árt kikapcsolni (mivel nem szervergép). Meg mikor töltőre tettem is inkább power-off.
    Ebből úgy tűnik, hogy nem tudod mi a hibernálás. A hibernálás lemezre menti a memória tartalát majd power-off-ot művel. Bekapcsoláskor visszatölti a lementett memóriatartalmat és mintha csak készenlétben lett volna folytatja az addigiakat.
    P1-esen is hibernáltam a win2k / XP rendszert mert sokszor gyorsabban betölt mint teljesen 0áról indítva. Sok ramos új gépeknél változó... ha lassan kezeli a merevlemezt boot alatt, akkor elég sokáig tart feltölteni a memóriát... láttam olyat hogy gyorsabb volt sima boot.

    Moonman:
    Hybrid sleep nekem is nagyon tetszett :) Kipróbáltam hogy tényleg megy-e :D Ezt nem lenne rossz xp-be is betenniük legközelebbi sp-ben. A kézírás felismerő is tetszik Vistában, vagy hogy pl rajztáblával eleve úgy indul hogy ott a bejelentkező képernyőn a virtuális billentyűzet.
    Használhatósága pedig olyan amilyen... nekem azt hiszem egyszer sem fagyott (bár ritkán használom)... Aero jópofa (videó háttér is)... viszont érezhetően gyorsabb/pörgősebb a kezelőfelület klasszikus nézetben. Bár azt hiszem ebben az is szerepet játszik (hiba), hogy az effektek ahogy nyílnak a dolgok lassúak (nem a gép lassú, hanem végig kell várni a látványt)... bár ezt biztos ki lehet kapcsolni (animált menű vagy ilyesmi).

    UltraVNC nem szerette a jóváhagyós kérelmes részt... de logikus miért... új verzióban már ok. Nem oylan rossz a vista, de még Xp a fő (megszokás) a Vista pedig ismerkedés (most épp 64bitesen.... msdn-aa :R )

    A növekedés követelés a részvényesektől tényelg vicces... multkor a google-ről írták hogy nem nőtt annyit amennyit vártak... a föld véges méretű :D mi lesz ha betelik :DDD

    [Szerkesztve]

  • FTeR

    addikt

    válasz DeusHun #16 üzenetére

    tisztában vagy vele, h hibernáláskor áramtalanítani a lehet a gépet?

Új hozzászólás Aktív témák