Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    „Nem gondolom, hogy bárki is a Vista miatt venne új számítógépet” – mondja Lanci, aki szerint az új operációs rendszer nem volt kiforrott a megjelenésekor. „Az egyik probléma a stabilitás” – állítja, elhallgatva, hogy ez részben a megfelelő meghajtóprogramokkal adós gyártók számlájára is írható.
    Ezek a fránya gyártók, hogy van képe.., mikor sok notebookjukhoz nem voltak képesek produkálni csak hónapok után megfelelő ACPI szabványos akkumulátor meghajtót, kifutó modellekhez (simán Vista capable vagy ready) meg már nem is fognak. Gondolom így ösztönzik a kedves vásárlókat a piac fellendítésére. Vagy pl. a Vista fikázással, az biztos megoldja majd a problémát, attól majd többen fognak váltani.

    Intel Celeron M 1.3, 768MB ram, 28 alatt bootolt, ugyanezen a gépen az XP 32-33mp, ubuntu 35mp (fejből írtam). Az elején még a Vista tűnt a leglassabb bootolónak, de később lemértem, és ezt az eredményt kaptam.
    szerk: én semmit sem lőttem ki a szolgáltatások közül, és talán még egy webszerver és mysql is volt rajta, de lehet, hogy előtte mértem.

    [Szerkesztve]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák