Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz VladimirR #150 üzenetére

    ''erdemes megismerkedni olyan programozasi fletevesekkel is, mint pl az, hogy ''feltorhetetlen vedelem nincs''
    de lehet megis nektek van igazatok, s a microsoft elsokent megalkotta a feltorhetetlen os-t, csak jol eltitkolja, s tovabbra is feltorheto vedelemmel adja ki''


    Arra gondolsz itt, hogy a MS nem azért csinál feltörhetöö win-t, mert az neki érdeke (ahogy én állítom), hanem azon egyszerüü okból, hogy feltörhetetlen védelem egyszerüüen nem létezik, és ugye éppen nekik sem sikerült ezért azt megalkotni?

    Valóban, abban igazad lehet, hogy nincs feltörhetetlen védelem (fogadjuk ezt most el, mindenféle bizonyítás nélkül), kérdés, hogy létezik-e olyan védelem ami elegendöö ideig feltörhetetlen. Mondjuk addig a 4-5 évig amíg a vista a polcokon lesz.
    Szerintem ilyen létezhet, de se pro, se kontra nem tudok állást foglalni.
    De hosszú hozzászólásomban végig azt bizonygattam, hogy ha létezne is ilyen védelem (ami a vistának tökéletes védelem lenne) akkor sem lenne érdeke a MS-nak ezt alkalmazni.

    De azt sem zártam(zárom) ki, hogy a MS-nál mégis megalkották(és használják is) a vistának tökéletes védelmet, ám ekkor szerintem a MS ezzel maga alatt vágja a fát.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák