Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz raszputyin #28 üzenetére

    Eppen ezért, ha valaki mégis a te legális kulcsoddal telepít elööbb vistát, akkor a MS helybööl elutasítja az új kulcs iránti kérelmedet, hiszen ez olyan valószinüütlen. :)


    Amúgy tényleg nem tudom mi változott meg hirtelen a világban, hogy a MS most olyan fene mód védi a termékét. Itt volt pl. az XP (és elötte minden) amit gyakorlatilag minden Pistike illegálisan használt az otthoni gépén, és gyakorlatilag minden cég egy rakás pénzt fizetett a használatáért. Es azért kellett fizetnie, mert a felnöött Pistikék (az alkalmazottak) gyakorlatilag csak ezzel a programmal voltak képesek dolgozni. (ami persze nem igaz, de nem sokan vették/veszik a fáradságot, hogy Nusikának megtanítsák a linux alapismereteket.)

    Most jön a Vista, ami baromira biztonságos (feltörés szempontjából), de ha az otthoni felhasználók nem tudják majd használni (Pistike nem tud majd egy telepítöölemezt kérnia a haverjától), akkor a cégek sem fogják annyira preferálni.
    Tisztán tökönrúgja magát a MS, ha kiad egy olyan szoftvert, amit a tömegek nem használnak, mert nem jutnak hozzá ingyen.

    Es igen tudom, hogy az usában, meg nyugaton, ahol sokkal többet keresnek nem jelent gondot megvenni, de pl. valahogy úgy érzem, nem csak a szegény kelet európai letöltöök/feltöltöök ''teszik tönkre'' a szegény filmipart, hanem a gazdag nyugatiak (is).
    Ugyanez van a kalóz Windows-okkal is.

    Magyarán: A MS direkt csinálta feltörhetööre a rendszert, hogy széles tömegeket (akik azért leginkább erööteljesen böövülöö piacokon élnek) is elérjen, és függöövé tegyen.
    Tiszta beetetés folyik a magánszférában, a pénz beszedése pedig az üzleti szférában történik.
    Hú, mekor a összeesküvéselmélet. Es milyen eredeti. :)

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák