Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz rdi #149 üzenetére

    De a kérdéses mondat nem a kiindulópont, hanem a végkövetkeztetés. Azaz öö a végkövetkeztetéssel nem ért egyet, bár sehol sem cáfolja az odáig vezetöö logikai láncot.

    Ha pl. azt mondta volna, hogy nem hiszi el, hogy a MS az üzleti szférából szerzi a nyeresége nagyobbik részét, mert itt és itt, ez meg az a hiteles kimutatás ennek ellentmond, akkor azt mondanám, hogy jó. Innentööl az általam ebbööl a ténybööl (illetve tényként kezelt dologból) származtatott összes következtetés legalábbis igen ingatag alapokon áll, sööt.

    Hogy a példádnál maradjunk, öö még csak kétségbe sem vonta a P. tétel bármely kiindulási axiómáját, nem hogy cáfolta volna azt. Egyszerüüen kijelentette, hogy reméli nem gondolom komolyan, hogy egy derékszögüü háromszögben a két befogóra állított négyzetek területe stb..., mindezt anélkül, hogy a kiindulási axiómák bármelyikét, vagy a bizonyítás lépéseinek bármelyikét cáfolta volna.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák