Új hozzászólás Aktív témák

  • Gregorius

    őstag

    válasz FTeR #88 üzenetére

    Nem, az olyan elhanyagolható területekre gondolok, ahol a Föld lakosságának több, mint 1/3-a él - ha ez nem potenciális célpont a piacon, akkor semmi nem az.
    Szerintem ha összeszámolod, hogy abból a kétmilliárdból hány van olyan anyagi helyzetben hogy egyáltalán meg tudják venni a szoftvert (nem beszélve arról, hogy saját pécéjük is van), ellentétben például az EU hasonló számaival a félmilliárdos lakosságra vetítve, akkor elég jól látszik, hogy nincs olyan durva különbség a Távol-Kelet javára.

    végül javával ellentétben folyamatosan üríti a memóriát.
    Ööö itt is vannak kisebb problémák. Ha egy appdomain-be bekerült egy assembly, akkor az az alkalmazás élettartama alatt végig ott marad. Vagyis dynamic unload nincs. Majd valamelyik későbbi CLR-ben.

    sok esetben egy C#-os app alig teljesít gyengébben, mint egy natív C++. ettől a Java nagyon messze van.
    Bizonyos helyeken messze, bizonyos helyeken meg nincs. Van, ahol a C++ és a Java halad fej-fej mellett és a .NET kullog hátul.

    ugyanis szvsz GUI != explorer.exe, utóbbi ugyanis az egész shell megjelenési formája, azaz ha vmilyen fagyi miatt kénytelen vagy lelőni e processt, akkor egészen az újraindításáig nem tudsz mit kezdeni a rendszereddel
    Kipróbáltad egyáltalán? Task manager -> lődd ki az explorer.exe-t (end process) -> új feladat (new task) -> explorer.exe. És lám, tálcástól, mindenestől visszajött az egész, mintha misem történt volna. Méghogy nem tudsz mit kezdeni a rendszerrel :(((

Új hozzászólás Aktív témák