Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • REDeath

    őstag

    válasz REDeath #14 üzenetére

    omg szerkesztési korlát lejárt o:O

    szóval még annyit, hogy akkor a 18 éves haverom tényleg pedofil kell hogy legyen, hiába szereti a bnője. mert a pedofillal is önszántukból találkoznak a gyerkőcök, igaz nem tudják mi vár rájuk. ki tudja, lehet haverom is pszichopata állat...

    ráadásul erre az egész helyzetre/cikkre rátesz még pár lapáttal az hogy mindez amerikában volt, ahol a pereskedésből él az emberek fele

    Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

  • dabadab

    titán

    válasz REDeath #14 üzenetére

    ''én 17 évesen pedofilnak számítok a 17 éves bnőmmel?''

    Lsd #6. Szerintem a baratnod mar ivarerett :)

    DRM is theft

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz REDeath #14 üzenetére

    Sosem lehetsz elég biztos benne, a nagy testvér figyel:DDD lényeg, h ügyesebbek legyünk nála:DDD

    Hm, magyarországon biztos nem, uis ott a 14éves kor a mérvadó. Bár az embernek 14évesen is lehet barátnője, ill az is lehet, h az egyik 15 a másik 13-14. ami a magyar jog szerint megrontás az a konkrét szexuális kapcsolat 14 év alattival - ezt mondjuk én is ellenjavallnám. (Dr t72 orvosi tanácsait hallottuk:DDD)

    Azt, h USA-ban 18 év alatt tiltják-e a szexet nem tomm :U De mindenesetre tényleg meredek dolog pedofilnak nevezni a 26+15évest, én inkább homo-nak nevezném a történteket. (amit szintén nehezen bír a gyomrom, bár ez már privát és nem jogi vélemény)


    Bizonyítás: hm, ha kizárólag a keyloggerre hivatkoznak, az elég ingatag dolog, lévén több ponton is kikezdhető. pl csak az egyik oldalt rögzíti, önmagában egy illegális /spyware/ eszköz, ráadásul felhatalmazás nélküli ''lehallgatás'' történt, mégcsak nem is erre feljogosított hatósági szervek által. Félreértés ne essék, nem védeni akarom ezt a gusztustalanságot, de igazat adok az utolsó bekezdésbeni (sztem teljesen természetes) jogi aggályoknak.

    [Szerkesztve]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

  • dabadab

    titán

    válasz REDeath #18 üzenetére

    ''láttam TV-ben hogy kb. 16 éves gyerekekkel volt valami pedofil ügy''

    Az biztos Fokusz, v vmi hasonlo musor lehetett :) Nagyon egyszeru es durva tesztkent kb hasznalhato az, hogy ha a csajnak van melle, akkor nem pedofilia :D
    Egyebkent a pedok nem azert mozdulnak ra a gyerekekre, mert rendes nok nem alltak szoba veluk (az egy masik csoport, az olyasmi, mint amikor a nepek a bortonbe a cellatarsak testnyilasair fanyalodnak, az se igazi homoszexualitas), hanem mert egyszeruen azokra izgulnak (hogy miert, arra biztos vannak mindenfele remek elmeletek), sot, allitolag nem is a csinos kislanyokra, hanem a semlegesebb kinezetuekre mozdulnak ra (es hajlamos vagyok azt gondolni, hogy viszonylag ritkan eroszakoljak meg oket, mar csak azert is, mert ugye definicio szerint szeretik oket).

    Szoval az ugyben kurva nagy kavaras van a tomegmediaban meg az emberek nagy reszenek a fejeben, amibol persze konnyen fakad hiszteria, hiszterikus legkorben meg konnyen verik at a fejuket valasztott kepviseloik (akik termeszetesen akkor is csak a zsebukre gondolnak, amikor a gyerekek vedelmerol beszelnek).

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák