Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • REDeath

    őstag

    én azt nem értem hogy ha egyszer van egy olyan törvény hogy nem felelős a felhasználók cselekedeteiért, akkor mit ugrálnak? ha az adatokat kiadja, akkor az meg személyiségi jogok megsértése vagy valami hasonló nem? és közben mégis itt szenvednek a kiadók (mondjuk meg is értem őket)

    kissé fordított példa, kb olyan hogy valaki ölt, akor azt elítélik és kész, nem izélnek hogy na jó de egy faággal tette ami természetes anyag, stb...

    mindegy, ez a vita még sok évig húzódik minden bizonnyal.

    bár amerikában így is mindent csinálnak ami nem elgális, pl a kormánynak se volt joga lehallgatni a telefonokat, mégis évek óta lehalgatja, és mostantól annyi hogy hivatalosan is szabad neki... szánalmas, de attól még így van

    ui: itt az a baj, nem veszik észre a kiadók, hogy nem konkrétan a torrenttel van a baj, ha betiltják az összes torrent oldalt (amit kétlek mer ha egy megszunik, létrejön egy újabb) akkor majd feltűnik egy másik technológia idővel, és minden kezdődik előlről.
    régen pl a dc hubokra szálltak rá, most hogy a dc ''háttérbe szorult'' kezdik leszarni, és a fő figyelem a torrent oldalakra terelődik.
    tisztára mókuskerék :)



    [Szerkesztve]

    Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Új hozzászólás Aktív témák