Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz FTeR #98 üzenetére

    Nem tudom, ezek a linkek mit támasztanak alá. Számomra semmit, habár csak átfutottam őket, többre nincs időm most.
    Továbbra is ezekre kellene link, idézet #25-ből:
    ráadásul nem egy teszt volt már, ami kimutatta, h osx több kártevőt tud összeszedni, mint az összes többi os együttvéve. csak az a mákja, h gyak egyik sem arra van írva, h osx-en tegyen kárt.


    valamint idézet #35-ből:

    végülis minden verzió (xp sp1/2 +-sját/3rdp tűzfal,linux +-tűzfal,osx+-tűzfal,meg egyéb os-ek), a paírformát hozta, csak az osx okozott meglepetést. egyébként nme az volt benne, h többet szedett be, mint a win, hanme többet, mint az összes többi együttvéve.


    a teszt lényege nem az volt, h kárt is tegyen, csak azt nézte, h netre kötés után mennyi idő alatt mennyi kártevő mászik be gépre. (bejutó vírusok 80+%a wines kártevő volt, szal bejutott tovább fertőzött, de a rendzserben nem tett kárt)



    Valamint Rolly #65:


    az osx a legsebezhetőbb operációs rendszer, a szerencséje annyi hogy kevesen használják, így nem akarja a kutya se támadni.


    és #85

    az osx engedi be a legtöbb férget a rendszerbe, csak ugye ezen férgek 95%a wines féreg, így nem fertőzik meg a rendszert.


    Végül #88

    mondjuk van egy vírus, ami azt csinálja hogy tövább küldeti magát a gépekkel s azokon a gépeken amiket megfertőz mondjuk átállít egy-két dolgot. Ezt átállítani nem tudja mondjuk osx alatt de mondjuk az e-mail továbbküldés meg megy


    Látszik, hogy kártevőkről, férgekről, vírusokról, fertőzésről, windows kártevők / férgek / vírusok osx-et való megfertőzéséről stb van szó (amik ordas baromságok), nem elsősorban biztonsági résekről (amik számosságáról valóban lehet vitát nyitni).

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák