Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz Rolly #65 üzenetére

    felraktam a safari bétát. azt gondoltam, hogy nem végleges a cucc, de azért arra nem számítottam, hogy ennyire bugos. a google kivételével az összes oldalon hiányzik a szöveges linkek 90%-a, egyszerűen nem jeleníti meg. a dalnak akkor volt vége, amikor megpróbáltam egy google keresést indítani, na akkor meghalt az egész program. biztos valami egyedi probléma van nálam, bár teljesen átlagos gépen, angol vista alatt próbáltam futtatni.

    ja és én szeretem tudni hogy mit miért csinál az oprendszer, s szeretem ezt felügyelni. - igazából az lenne a jó desktop oprendszer, ami akkor is tök jól működik, ha nem szeretnéd tudni, hogy pontosan mit csinál. én pl. az idő nagy részében programozásra használom a gépet, és marhára nem érdekel, hogy mit csinál az oprendszer, nem akarok ezzel foglalkozni, erre időt pazarolni. ez volt az oka annak is, hogy letöröltem pár hónap használat után a linuxot a gépemről. szívesen kipróbálnám az osx-et is hosszú távon, csak ugye ahhoz venni kéne egy apple gépet. (amit láttam belőle, az alapján eléggé olyannak tűnik, mint ha értelmi fogyatékosoknak készítették volna, de persze ettől még lehet jó).

    hogy miért gondolom hogy bivaly gép kell a zavartalan használathoz? - teljesen rossz oldalról közelíted meg a kérdést. a júzer vesz egy gépet, amihez adnak egy olyan operációs rendszert, amelyik zavartalanul, gyorsan működik. senkit nem érdekel, hogy hogyan működne más gépen, mert azon a gépen fogod használni, amelyikhez adták. egyébként nekem szimpatikus, hogy nem gagyiznak és az új gépeik valóban korszerűek, illetve igyekeznek minőségibb cuccokat belerakni.

Új hozzászólás Aktív témák