Új hozzászólás Aktív témák

  • Zugi

    aktív tag

    Sziasztok! Erősítsetek meg, hogy jó döntést hozok ha ezt a mobilt választom és nem a Mate20 Prot, vagy a Samsung S10 Plus-t. Ár itt nem játszik, mert céges lesz. Eddig egy Samsung S7 Edge-t használtam teljes megelégedésre, de az akksija sokadik csere után sem volt az igazi és egyre tarthatatlanabb lett a pár órás készenlét. 3 év nyúzás után eljött az ideje egy újra váltásnak, tehát ennek kerestem az utódját.

    Ha sorba lehetne tennem, nekem mindentől a legfontosabb a választásban az akkuidő. Amelyik telefon nem hozza a kiemelkedő szintet, az tárgytalan. Elsősorban ez tántorított el a Samsung S10Plus-tól. Emellett nálam a fotózás is nagyban játszik, szóval így alakult erre a választásom, de úgy általában telefon használhatóságában is tényleg jól járok? Játszani soha nem játszom, ellenben rengeteg túra, gps és térkép alkalmazást futtatok.

    Szerintem szinte az összes magyar tesztet végigolvastam, ill. sok külföldit is, de mint itteni aktívan használóktól (főleg akik használták már az említett másik 2 típust is) jól jönne egy megelégedettségi vélemény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák