Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz bambano #22 üzenetére

    Szerintem az összes könyvnek az átadott tudása a fontos, nem a fizikai valósága.
    "Vannak könyvek, ahol számít, hogy hogy néz ki, hogy megfogtad-e."

    Ez igaz, van akinek ez élményt jelent, de miután elolvasta egy hónap után már valszeg nem érdekli, hogy de jó is volt kézbe fogni azt a könyvet, mert ez az a minimum élmény amit fel lehet adni, mert úgysem fog emélkezni rá, max a mondanivalójára.

    Sokan nem hisznek az ilyesmiben, mint pl a "A Titok" c. alkotás amiből film is van, na mindegy, nekem megvan a könyv is, és ha kezembeveszem a könyvet van egy fajta "ereje", de ezt csak addig érzem, amíg ki nem nyitom és elmerülök a mondanivalójában. Ennek a könyvnek is az átadott tudása ami fontos, nem az, hogy szép selymes tapintásúak az oldalai, és dombornyomott a fedlapjának borítója.
    Miután elolvastam, és elteszem a többi könyv közé, ahol csak egy homokszem egy cserépnyi földben, már nem fog számítani az "ereje", csak az amit tanított.

    Ha mindezt egy kijelzőn kellett volna olvasnom, semmiben nem különbözött volna, ugyanúgy tudnám azt, amit most tudok.

    Másrészt meg igen, végtelen sok könyvem lehet egy memóriakártyán anélkül, hogy egy fa élete is bánta volna. Legalább ennyi.

    #23: Az lehet hogy több kütyüt kell majd gyártani ami kőolajszármazék meg stb amit írtál hogy el lehet ezzel a témával kalandozni, de max addig amíg megszűnik ez az e-könyv mint kütyü és bekerül inkább a telefonokba mint funkció, a telefonokban úgyis egyre nagyobb kijelző van, már kiváltották a PDA funkcióját, és lassan a fényképezőgépét is, ill van ez a kivetítő cucc amivel bárhol lehet majd netezni (IT-Café-s cikk) gondolom ez is tudni fog majd ilyesmit.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák