Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karma

    félisten

    válasz ^Clown #17 üzenetére

    Kinek a pap, kinek a paplan. Pont ezt mondtam korábban, én is úgy vagyok a "könyv-élménnyel", mint Vladi - a könyvet a tartalmáért olvasom, nem a haptikus élményért.
    Sőt, vannak helyzetek, ahol kifejezetten kényelmetlen a lapozás.

    Az akkuélettartam nem akkora nagy probléma, már a Sony PRS-500-as is azt hiszem, hogy 3000 oldalváltást legalább kibírt, mielőtt lemerült (csak képváltáskor fogyaszt az e-ink). Az két Háború és béke :DDD

    Kendek: Gondolom viccelni próbálsz, de szerintem a jelenlegi magyar oktatásban igenis túl sok könyvet cipeltetnek a gyerekekkel.

    [ Szerkesztve ]

    “All nothings are not equal.”

  • Skynet258

    veterán

    válasz ^Clown #17 üzenetére

    Fogalmazunk inkább úgy, hogy nem csak a könyvek miatt. De ez egy kis lépés lenne afelé, hogy ne csesszük szét a maradék zöld területet is a bolygón. Aztán meg vagy haladunk tovább ilyen kis lépésekben... vagy magunkra vessünk.
    Értem amit mondasz, valóban más érzés így lapozni egy lexikont, meg más egy polcról levett kiadás... de valamit valamiért.
    Én pedig személy szerint inkább egy ilyen digitális cuccot olvasgatnék egy fa árnyékában, mint fa nélkül egy papíralapút. :K

    Minden csak megszokás kérdése. Szerintem sokan elvagyunk a digitális fényképekkel is, nem? Pedig annak is a nyomtatott verzió volt az elődje. Ha meg ki akarod tenni az asztalra a barátnő fényképét? Digitális keret. Majdnem ugyanazt adja az is (sőt, még több funkcióval bír), mint a papír alapú, mégsem kerül egy fa életébe sem.

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák