Új hozzászólás Aktív témák

  • Nekomajin

    aktív tag

    válasz digimokus #20 üzenetére

    Miért, csak a Mozillának szabad nagyokat mondani? :)

    Nyilvánvaló, hogy ettől most nem fog születni egy új internet, ugyanakkor mégis csak előremutató kezdeményezés (ez is). Az a baj, hogy a balkáni sávszélességviszonyokban gondolkoznak sokan. Nyilván én se fogok HD videót streamelni az egy megás netemmel, de azért a világ jó pár részén van már olyan internetkapcsolat, aminek a felfelé menő részét is ki lehet használni értelmes dolgokra.
    Az Opera egyszerűen annyit csinált, hogy megalkotott egy olyan technológiát, amiben hatalmas lehetőségek rejlenek. Aztán majd vagy kihasználják a felhasználók, vagy nem. Megint az elsők között vettek észre egy lehetőséget, és megint az elsők között írtak olyan alkalmazást, amivel ezt ki lehet használni. Kicsit vigyázni kéne az Opera újításainak gondolkozás nélküli fikázásaival, mert eddig elég sok bejött. Nagyon.

    Ugyanakkor azt is számtalanszor elmondták, hogy a Unite nem a rapidshare meg a youtube vetélytársa lesz, hanem azok mellett, esetleg azokat kiegészítve fog működni.
    Ráadásul, ahogy azt már szintén többször leírták mások máshol is, ott van a Turbo, ami megint csak egy technológiai újítás, és szintén benne van az új verzióban. Mindkettő hasznos, egyiket se kötelező használni. Az Opera nem fogja a képedbe dörgölni, hogy használjad a Unite-ot, mert az neked milyen nagyon jó lesz, de ha akarod, akkor használhatod, mert van rá lehetőséged.

    Arról nem is beszélve, hogy ez nem webtárhely szolgáltatás. Csak ugye a jó magyar ember megint annyit lát a dologból, hogy egy újabb technológia, amivel lehet warezolni. Arra meg nem gondol, hogy mennyi jó dologra lehet még azon kívül is használni.

Új hozzászólás Aktív témák