Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz FTeR #19 üzenetére

    egyébként elég feltűnő, h mindkét fél a saját elképzeléséhez igazítja a tényeket.
    ha az alap felvetésben vki nem ért egyet, akkor teljesen fölösleges végigmenni a részleteken. hiszen semmi haszna nincs annak, h "na látod ez sem jó, hisz a legelején megmondtam".

    egyébként a fószernek az az alap felvetése, h az ms-es csávó ie-hez csak a publikus RTM verziók bugjait számolta, míg ff-nek az összeset, mivel az már pre alfától kezdve elérhető.
    ehhez ki kéne elemezni az összehasonlítást, de ha el is fogadjuk, h így van, akkor is eljutunk oda, h jó-e az ha a hozzá nem értő népnek mindenféle korlátozás nélkül elérhet ilyen instabil verziókat. nem véletlen korlátozza ms lépésről-lépésre a beta teszterek hozzáférését.

    csak a nagyszámok törvénye végett hajlamosabb vagyok az ms elképzelésében bízni, nem nagyon tudnék még egy olyan sw fejlesztő céget mondani, akinek ekkora felhasználó bázisa lenne, így nyílván jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik ezen a téren.
    egy kis lelkes rajongó táborra nyilván más szabályok érvényesek, mint kiterjedt sokrétű felhasználó bázisra. példának okáért előbbi nyilván percről-percre naprakészen tartja a gépét, míg utóbbiban elég nagy azok aránya, aki egyáltalán nem foglakozik ezzel. moz-nak egyelőre még csak előbbiben van komoly tapasztalata. így részemről az ms kompetensebb ebben a témában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák