Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    válasz tomboy0013 #4974 üzenetére

    Nekem is pár napja van meg (csütörtökön volt egy hete) de én sem tudok megbékélni a kopogó kijelzőjével! Annyira gagyi hatást kelt, hogy azt el nem tudom mondani....nem gondoltam volna, nem számítottam erre egy ilyen összegű telefonnál.
    Olyan érzést kelt, mintha a kijelző alatt nem lenne semmi, emiatt törik mint a ropi....viszont szerencsére nem!
    Sajnos volt szerencsém kipróbálni (a tok + töltő 5 nappal később érkezett mint a teló), életemben nem ejtettem el telefont, nem esett le soha, de most a p7p (eddigi legdrágább telefonom) megmutatta hogy milyen ez az érzés. Sejteti magáról hogy csúszik mint a veszedelem, de azt nem gondoltam volna, hogy egyenes felületről, olyan helyről ahonnan legalább 15 év alatt egyetlen telefon se esett le (kb 62cm magasból)...hát ez úgy pofára esett hogy asszonynak szájon át lélegeztetnie kellett hogy magamhoz térjek ;)

    Következő reggel (4:20-kor kelek), telefon szintén egyenes helyre lerakva (fürdő)...járom a szokások köreimet, bementem megpuszilni a gyerekeket mire megint egy nagy csattanás...asszonnyal sietünk ki a szobából...a telefon több mint egy méter magasból le, pofával lefele a járólapon...na itt asszonynak már defibrilálni kellett...de szerencsére ezt is minden karc és törés nélkül megúszta.

    Egy szó mint 100, mindenféle fólia, tok, csúszásgátlás nélkül csak erős idegrendszerüeknek ajánlott ez a telefon :D

    A gyári launcherrel sok kifogásolnivalóm volt, mint atillaahun fórumtars, nekem a kezdőoldalról nem sikerült eltüntetni bal felül a dátumot, alul a gugli kereső megléte idegelt ki. Hiányoltam a bármilyen jellegű (gyári) kijelző kikapcsolásának lehetőségét valamint az app lock lehetőséget is!
    Ezekre nekem a Hyperion launcher (fizetős) nyújtott megoldást. Van duplakopp kijelző kikapcs mely mellett működik az ujjlenyomattal való kijelző bekapcs (több utólagos app úgy kilövi a kijelzőt, hogy felébresztés után keri a pin kódot), saját ízlésre testreszabható a kezdőképernyő és nem utolsó sorban tudja az applockot.

    Pár apróságot még emésztenem kell, (hogy kinyírták a huawei-t, a mai világban már egy gyártó sem ad ki kompromisszummentes telefonokat) de úgy gondolom hogy még lehetünk barátok :DD

    APippo #4983
    En csak fizetésre használom a simple-t, azt is úgy, hogy hosszan rányomok az ikonjára, a felugró ablakban kiválasztom a bankkártyáim lehetőséget és már fizetek is (engem nem zavar a hányszor kell beazonosítanom magam mizéria, sőt).
    Nem használok widgetet, de próbáld meg törölni, valamint ne engedélyezd az alkalmazás háttérben való futását.

    Én ezt a tokot vettem
    valamint ezt a fóliát
    Mindkettővel meg vagyok elégedve, teljesen rendben van a minősége! A fóliából a tokbarát változatot vettem (szerdán raktam fel) és hibátlanul illeszkedik a kettő együtt!

    2db fólia van a szettben, valamint tertozéka még 2-2db kameraüveget védő fólia is.
    Az utóbbit tegnap este tettem fel, így még nincs vele tapasztalat, de nem hinném hogy befolyásolná a képek minőséget.(ha mégis, akkor majd leszedem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák