Új hozzászólás Aktív témák

  • alpihun

    senior tag

    Sziasztok!

    Belehypeoltam magam egy 7 Pro-ba egy hete, de úgy érzem overkill nekem. A felhasználásom kb 60% youtube és néha zene/podcast, 35% böngésző/üzenetek/reddit/gmail/jegyzetek/értitek-mire-gondolok, 5% maps és lövök heti 5 fotót kivéve évi néhány kirándulást.
    Youtube miatt tetszik a nagy 19.5:9 kijelző, de sem a kamerát sem a fancy AI fícsöröket (unblur, erase, translate, transcribe stb) nem használom ki.

    A kérdésem viszont inkább az üzemidőről fog szólni, ez a legfontosabb nekem. A fent leírt (gondolom nagyon lightosnak számító) felhasználással tegnap épp 7:30 SoT-ot értem el 100%-ról 10%-ig, de a 6:30 minden átlag nap simán megvolt, s még a fényképezős/navigálós kiránduláson is az 5:00. Ami sokkal jobb, mint amit itt vagy bármilyen tesztben látok (mert alig fényképezek, nem szerkesztek fotót/videót, nem játszom stb).

    Ez viszont azt jelenti, hogy ezzel a felhasználással egy gsmarena/notebookcheck szerint nagyon jó üzemidős telóktól (pl. Oppo Find X5, Realme GT 2 (Pro) vagy 3 Neo, Xiaomi 11T) még többet kapnék, akár 9+ órákat? Vagy csak annyit jelent, hogy csak az intenzív dolgok rontják el nagyon a P7P üzemidejét és ilyen statikus/lightos kontent/felhasználás esetén a P7P is a csúcson van?

    Ja és btw a lassú töltés sem segít az üzemidős összképen.

    [ Szerkesztve ]

    Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

Új hozzászólás Aktív témák