Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alpihun

    senior tag

    Halik, pár kérdés:

    1. Lehet valahogyan sűríteni ezt az új material quick settingst? Eddig 6 ikon volt egy sorban, most meg 4 nagy ikon, összesen 2 sorban.

    2. Itt is volt linkelve, hogy a Pro kijelzője túl sokat fogyaszt nagy fényerőn. Van beállítás amivel az adaptív fényerőnek kisebb maximumot lehetne állítani? Vagy pl a különböző akku-takarékosság módok mit csinálnak a fényerővel? Sajna pont akkor kellene a jó akkuidő, amikor sokat kint vagyok, s így ijesztő belemenni.

    3. Sima 7 vagy Pro-nak jobb az üzemideje szerintetek? Ez nagyon fontos nekem, döntő faktor.

    4. Esetleg más android javaslat ha igazából az üzemidő a legfontosabb s azon kívül pedig ilyen átlag szinte-flagship felszereltség kell, nem fontos hogy legjobb kamera vagy legtöbb fps?

    Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

  • alpihun

    senior tag

    Ha a másik két kérdés bonyolult/szubjektív is, valaki légyszi le tudná csekkolni legalább az első kettőt a beállítások közt? Futok ki a pre-order időből. :/

    #413 Tewe013
    Itt az első 2 képre gondoltam, nem a főképernyőre: https://www.computerworld.com/article/3640523/android-12-quick-settings.html
    szerk: got it, köszi

    [ Szerkesztve ]

    Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

  • alpihun

    senior tag

    Sziasztok!

    Belehypeoltam magam egy 7 Pro-ba egy hete, de úgy érzem overkill nekem. A felhasználásom kb 60% youtube és néha zene/podcast, 35% böngésző/üzenetek/reddit/gmail/jegyzetek/értitek-mire-gondolok, 5% maps és lövök heti 5 fotót kivéve évi néhány kirándulást.
    Youtube miatt tetszik a nagy 19.5:9 kijelző, de sem a kamerát sem a fancy AI fícsöröket (unblur, erase, translate, transcribe stb) nem használom ki.

    A kérdésem viszont inkább az üzemidőről fog szólni, ez a legfontosabb nekem. A fent leírt (gondolom nagyon lightosnak számító) felhasználással tegnap épp 7:30 SoT-ot értem el 100%-ról 10%-ig, de a 6:30 minden átlag nap simán megvolt, s még a fényképezős/navigálós kiránduláson is az 5:00. Ami sokkal jobb, mint amit itt vagy bármilyen tesztben látok (mert alig fényképezek, nem szerkesztek fotót/videót, nem játszom stb).

    Ez viszont azt jelenti, hogy ezzel a felhasználással egy gsmarena/notebookcheck szerint nagyon jó üzemidős telóktól (pl. Oppo Find X5, Realme GT 2 (Pro) vagy 3 Neo, Xiaomi 11T) még többet kapnék, akár 9+ órákat? Vagy csak annyit jelent, hogy csak az intenzív dolgok rontják el nagyon a P7P üzemidejét és ilyen statikus/lightos kontent/felhasználás esetén a P7P is a csúcson van?

    Ja és btw a lassú töltés sem segít az üzemidős összképen.

    [ Szerkesztve ]

    Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

Új hozzászólás Aktív témák