Aktív témák

  • Skizz

    addikt

    válasz TazLeacher #3 üzenetére

    A lényeg, hogy a legtöbben azzal védekeznek, hogy nem tudják megvenni. Ilyenkor mindíg az a kérdésem, hogy, ha a következő monitorát, amit kinézett, azt se tudja megvenni, azt is ellopja?

    Erről már beszéltünk. Egy játékkal nem leszel el 5-10 évig, ellenben egy monitorral nagyon is (most is a 7 éves Phillips CRT-met használom, vagyis 6 és fél, karácsonykor lesz 7). Épp a hetekben néztem ki magamnak egy 20"-os Ánusz monitort, 35k. Ez tartós dolog, nem kell rá havonta x forintot költeni. Tehát én speciel nem fogok monitort lopni. :))

    És továbbra is tartom az álláspontom. A rohadt nagy wareztevékenység miatt nem jelennek/fognak megjelenni igazán nagy címek PC-re. Egyszerűen nem éri meg kiadni a PC-s verziót.
    A piacra dobás előtt, még igen csekély mértékben tudják csak felmérni, hogy a warez/torrentek, mennyi pénzt fognak kihúzni a fejlesztők zsebéből. Egyébként, főleg a nagyobb nevek produkálnak és produkáltak mindig is annyi nyereséget, hogy megérje nekik. Attól, hogy Chevatkanak sírt a szája, amiért a Crysis-t nem veszik elegen, még nem a warez/torrent világot kell rögtön hibáztatni. Esetleg meg kéne nézni, hogy a krájszisz milyen atomerőműveken fut normális sebességben. Nem kell volna a játékot telepakolni ősrégi "energiazabáló" effektekkel és akkor biztos, hogy nem csak a tehetősebb réteg vette volna meg, akinek otthon anyuciapuci által biztosított sokszázezres konfig várja, hogy krájsziszolj vele...

    Egyébként nézzük, hogy milyen árban is van egy játék:
    Azt szerintem elfogadhatjuk, hogy mostnában az átlag ár 8K alatt van, de rendszerint ennél is olcsóbb, illetve ott vannak a régebbi játékok. Számoljunk a nagy átlaggal 5K-val. Egy átlag játék úgy gondolom minimum 8 órára leköt. Azaz ez óránként 625 Ft. El lehet menni 1,5 órára moziba 1300-ért, vagy ki lehet kölcsönözni egy filmet 400 Ft-ért. És akkor az Online mókát nem is említettem. De egyébként is. Mit kapsz ma 600 Ft-ért? :F

    katt ->csak, hogy egyet említsek. Már jó ideje stagnál az ára. És állítom, hogy (a Te szavaiddal élve) a nagy címek (pl. Far Cry 2, Need For Speed Undercover stb...) nem fognak 8 kilós áron kijönni.

    Szóval nem igazán értem, hogy mire ez a nagy felháborodás. Ha csak havi 1-3 játékot veszel, azt ki lehet bírni.
    Örülj neki, hogy megengedheted magadnak.

Aktív témák