Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz sztikac #56 üzenetére

    Te meg tipikusan az az ember vagy, aki használ egy terméket megelégedéssel, de akinek ugyanaz a termék nem működik megfelelően és ennek hangot is ad, azt kapásból tehetetlennek nézed, esetleg tolvajnak. Milyen jogon?
    A számlás utalgatást pláne nem értem, mivel a tört MS termékek nem instabilabbak, bugosabbak mint a legális változatok.(volt mindkettővel dolgom, igaz, tört változattal csak régebben)
    Nálam is előfordult, hogy az XP SP1 egy gépen több hónap után, egyszer csak maga alá rondított és nem indult el fájlok hiányára hivatkozva. Újratelepítés után ment minden simán, elvileg most is megy ugyanaz a rendszer már több éve.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

  • kovy79

    őstag

    válasz sztikac #56 üzenetére

    "Te tipikusan az az ember vagy aki a megjelenése napján lehúzza a Vistát vagy officet vagy a legújabb játékot"

    Öcsi, ezt nagyon bebuktad, a Vistát pl 1 hónapja tettem fel (ha érdekli a kocka agyadat, még az Office, Nero, FF volt felrakva). Játékról pedig annyit, h utoljára a Sniper Elite-tel játszottam 10 percnél többet (~2 éve). Bár ebből nem evidens a te icipici agyadnak, de még csak nem is telepítettem fel azóta 2nél több játékot.

    Mod: #58 "levonta a következtetést: a vista sz@r"
    Ha figyeltél volna, én soha nem tettem megjegyzést a te istenített Vistádra, csak a magadfajták b@sszák fel az agyam. Bár látom, nem élhetek kritikával, mert amit te mondasz, az igaz, más meg kussoljon.

    [ Módosította: Atlantis ]

    ''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Új hozzászólás Aktív témák