Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz gaborbol #69 üzenetére

    Én dettó így jártam, plusz még az alaplapi drivercsere után is újraaktiválást kért. De ezzel semmi baj nincsen, az OEM-Licensz alaplaphoz kötött. Telefonon keresztül újraaktiválják neked, csak akkor kell új licenszet venned, ha új alaplapot veszel.

    Ui.: Ez az aktiválási hercehurca az egyetlen komolyabb gond a Vistával, de minden más tekintetben jó oprendszer.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

  • Integra

    titán

    válasz gaborbol #69 üzenetére

    azt nem mondanám hogy rakat szar a vista, de én se vagyok megelégedve vele, pedig én vista enterprise-t használok.
    az xp messze jobb felhasználhatóságban még mindig.
    lényeg a lényeg, elkerülhetetlen hogy ha gépet cserélek akkor arra a vista is felkerüljön, mert kétlem hogy az ms az xp sp3-ba belepakolja a dx10-et... amúgy teljesen feleslegesnek tartanám a vistát, ha valóban benne lenne a dx10 az sp3-ban, de ez nem fog megtörténni...
    ez van, kiadok 200rugót azért hogy egy újabb oprendszer 30%-kal többet zabáljon le az erőforrásból csak azért hogy fusson és hogy új játékok menjenek rajta.

    kivárom a vista sp1-et aztán meglátom, hogy anyázom továbbra is, vagy végre változik e a véleményem. szkeptikus vagyok, megmondom őszintén.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák