Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hardzsi2

    aktív tag

    válasz Godfather #19 üzenetére

    Nem balhéznak, csak elmondják a véleményüket - ki-ki a vérmérséklete szerint. Ez egy fórum és pont az a lényege, hogy mindenki kifejthesse, mit gondol. Mások meg elolvassák, és esetleg okulnak is belőle, szóval hasznos is tud lenni.

    Én otthon a netezésen túl főleg játékra használom a gépet és ilyen szempontból nézem az XP vs. Vista helyzetet. Ennek kapcsán pedig távol tartom magam a Vistától - egyelőre. A játékosok fórumbeli hozzászólásaiból eddig azt szűrtem le, hogy a peccselésekkel szépen felfejlődik sebességben az XP mellé, beérnek a driverek, stabilitási gondok apadnak (bár bétás driverekkel kékhalál vistánál még megesik), a programozók szép lassan megtanulják használni (és kihasználni) a DX10-et is, szóval jövőre talán érdemes lesz megfontolni a váltást - pusztán azért, HA ugyanazon a konfigon esetleg picit gyorsabban futnak addigra az újabb játékok, mint XP-n futtatva.

    Vistát amúgy csak egyszer próbáltam 3-4 hónapja, mikor megkértek rá, hogy egy Vista Business-en izzítsam be -az addig XP-n tökéletesen működő- ISDN-modemes internetet. Hát nem annyira sikerült, szégyelltem is magam...

    flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)

Új hozzászólás Aktív témák