Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Godfather

    aktív tag

    Komolyan nem értem, minek kell ezen a szeretem, nem szeretem dolgon balhézni. Mint a gyerekek. :D De még mázli, hogy ez "csak" egy fórum, mindenki kék foltok nélkül térhet nyugovóra.
    Aki akar maradni XP-n, maradjon. Akinek meg bejön, annak vista.

    Én spec mindkettőt használom, amire kell, arra tudom használni. Spec a vistát már lassan 1 éve használom, még béta korából.
    Hogy miért használom? Több oka is van. PL mert érdekel. XP már nem sok újat mutat. A másik, hogy munkámból adódóan rengeteg céggel, és emberrel vagyok kapcsolatban, akik használnak pc-t. És biztos voltam benne, lesz egypár olyan ember, akinek azonnal kell a vista, amint megjelenik. És akkor elég gáz, ha a rendszergazda azt mondja, hát, nem ismerem. Kellet, hogy legyen véleményem róla pro-kontra, hogy el tudjam magyarázni az embernek, most még nem kéne a rendszerükbe berakni a vistát, mert még annyira új, hogy lehet, nem menne rajta pl az ABEV (ez nem a vista hibája, csak mondjuk a 3rd party programfejlesztő nem tudta megírni erre az os-re eddig), vagy a kedvenc banki progija, stb stb... És ne utána anyázzon, miután megvette.

    Szóval szerintem mindkettő jó. És ezen kár vitázni.

    Esetleg valaki nem kezdené el itt fényezni a linuxot? :D

    A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.

  • Godfather

    aktív tag

    válasz bambano #18 üzenetére

    Ebben igazad van teljes mértékben. De emlékezzünk csak arra, amikor az xp megjelent 2001?2002-ben (nem emélszem), akkor ugyanez a fesztivál ment az userek részéről. Mert nem kell, mert azt hallottam, hogy gyakran elromlik, nem mennek rajta a programok, hatalmas a hardverigénye. Ugye ismerős? :S
    Mondjuk akkor az ms nem csinált ilyen erőszakos terjesztést.

    A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.

Új hozzászólás Aktív témák