Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moonman

    titán

    válasz Johnny Cage #49 üzenetére

    hát ha a system restore kikapcsolásával erőforrást takarítasz meg, akkor felterjesztelek valami különdíjra. :)

    Windows Movie Maker az például olyan, hogy egy 20 perces videót élvezhető kép- és hangminőséggel úgy betömörít, hogy emailben is el tudod küldeni. most már tudod.

    az új Start menü és vezérlőpult bizony az egységsugarú userek visszajelzései alapján lettek olyanok, amilyenek. komolyan azt hiszed, hogy nem feedback alapján programoznak, hanem hasraütés szerűen?

  • (Kolombusz)

    veterán

    válasz Johnny Cage #49 üzenetére

    Ha kikapcsolja, buta.
    A rendszervisszaállítás egy olyan hasznos dolog, amivel több user, vagy programhiba miatt elszállt windowst sikerült visszahoznom már. :R

  • _Scythe_

    aktív tag

    válasz Johnny Cage #49 üzenetére

    Hehe, nekem is pont ez jutott eszembe az első oldal után, abba is hagytam az olvasást.

    "Itt azonban érdemes megjegyezni, hogy a rossz emlékű Windows Millennium főként azoknak az elmarasztaló írásoknak és kritikáknak köszönheti rossz hírét, melyek olyanok kezéből került ki, akik soha nem is találkoztak magával a rendszerrel – és ez igaz a Vistára is."

    Hát persze. Soha senki nem próbálta, és mindenki hülye.
    Anno a 10 éves öcsém is el tudta dönteni, hogy inkább XP-t használ 10%-al lassabban, mint WinME-t úgy, hogy minden második újraindításkor kifekszik..

    "Tiszta sor, hogy ha egy bejáratott szoftverplatformot egyszerre ennyi helyen változtatunk meg – ráadásul gyökeresen –, az számtalan problémát és kellemetlenséget fog okozni a kezdeti időkben – de egyszer meg kell húzni a vonalat."

    Ez igaz, csak senki nem ezt kritizálta Vistában.
    Én lennék a legboldogabb, ha úgy oprendszer szinten, mint HW szinten végre nem kellene a 20 éves elavult technológiákat görgetni minden új verzióval magunk előtt. Csakhogy nem ez a baj. Hanem, hogy semmi pluszt nem nyújt, de rengeteget kér cserébe. Melyik játékos fog csak azért váltani, hogy 20 FPS-sel kevesebbel játsszon? Melyik cég fog váltani, hogy a szoftvereik felét újra írják, és mit kap cserébe? Melyik család fog váltani egy olyan oprendszerre, amelyikkel jóformán netezni sem tudnak az erőforrás igény miatt, holott XP alatt tökéletesen működik nekik minden?
    Az is oké, hogy először stabil legyen, utána gyors, csak hogy ezt nem a vásárlóval kell teszteltetni.
    Anno az XP-nek valóban nagyobb volt a HW igénye, mint a 98-nak, de ott rengeteget kaptál érte cserébe, és ellentétben azzal amit írt Moonman, nekem soha nem volt gondom, még az első verzióval sem.

Új hozzászólás Aktív témák