Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3ye

    tag

    válasz dr faustus #16 üzenetére

    Teljesen egyetértek Veled. Nem is értem, hogy miért kell fikázni.
    Nekem mindkét rendszer rendelkezésre áll otthon. A saját gépem egyenlőre egy PC, mondhatni, hogy egész jó darab.

    Páromnak pár hónapja vásároltunk egy MacBook-ot. Egyetlen egy szempont miatt, se Nekem se Neki nincs kedve örjöngeni egy Windows-al. Ez persze nem azt jelenti, hogy Windows bármelyik verziója szar lenne. Csupán egy olyan ember számára, aki felhasználó szinten használ egy gépet, sok gondja akad egy Windows-al. Ennyi.

    Amúgy meg, nem bántuk meg. Kényelmes, amire használja bőven elég, sőt, egyértelmű, egyszerű használni és nem nagyon találkozott olyan problémával, amit ne tudott volna megoldani egy-két kattintással. Ami pedig az árat illeti, egy jogtiszta szoftverekkel felszerelt PC, és itt nem csak egy jogtiszta Windows-ra gondolok, hanem Office és a többi, körülbelül ugyanannyiba kerül mint egy apple termék.

    Ami pedig a Leopard-ot illeti, megmondom őszintén Nekem nagyon tetszik. Gyorsabb is lett, szebb is, jó dolgokat tud. Arról nem is beszélve, hogy a telepítés milyen módon történik.
    Azt azért jó lenne látni, hogy a Vista "upgrade"-ként ráhúzom egy XP-re, úgy, hogy minden megmarad a helyén és csak egy reboot kell neki. Bár azt hiszem ezt nem nagyon fogjuk megérni.

    A Vista pedig lehet, hogy tele van szép és jó dolgokkal, de hogy atomerőmű kell Neki, az azért vicces. Fent volt, 2 hétig.

Új hozzászólás Aktív témák