Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomba

    tag

    válasz Thronks.90 #8 üzenetére

    Sajnos az utolsó bekezdésed állja meg a helyét leginkább :). Nagyot javítana a helyzeten ha közjogi méltóságaink max. két cikluson át (8 év) tölthetnék be pozíciójukat egész életükben. Ez már lehetne egy kisebb lépés a normalitás felé.

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Thronks.90 #8 üzenetére

    Szerintem te tévedsz. Ennyire rosszindulatú hülyékből álló kormányunk sosem volt. Ha kicsit időben visszatekintesz és mondjuk megnézed az utolsó Gyurcsány-orbán választási vitát, akkor az is tökéletesen látszik, hogy orbán olyan hülye, mint a segg, matekból meg főleg. Hogy most ezek a buta emberek vesznek maguk köré még több butát és sok buta éppen a szájába tud rágni valamit, hogy annyira gyök2IQ-nak azért ne tűnjön, azt semmiféleképpen nem nevezném intelligenciának. Anno mikor volt egy intelligens ember a pártban és az rendesen beleállt orbánba mert egy idióta, akkor azt az egyet is kitették, egyébként Lázárról van szó. Ma pedig már Lázár is inkább beállt a sorba, mert legalább anyagilag jobban jár, plusz valamennyire orbán is, mert mégis van olyan, aki megüti a 135 gyök2Q-s fideszes együttes IQ-ját.
    Az hogy hogyan tudsz minél jobban csalni és azt megpróbálod törvényesíteni, az sosem nagy intelligenciára vall, hanem nagyfokú gerinctelenségre és pofátlanságra. Kb. ugyan ilyen a bankszektor is, nem kell ahhoz sok ész, hogy kölcsönadjanak neked 100 forintot, majd ennek a dupláját visszakérjék, csak éppen gerinc sem kell ehhez. Egy intelligens ember megtud úgy is gazdagodni, illetve jól tud élni, hogy másoknak sem tesz kárt, sőt egy intelligens ember úgy meg tudja csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, elvégre ehhez kell az intelligencia, ahhoz hogy a saját malmodra hajtsd a vizet, ahhoz nem kell intelligencia, csak önzőség, kapzsiság, pofátlanság ... soroljam még a negatív "emberi" tulajdonságokat?
    Egyébként az 1990-es évek előtti dologgal viszonylag egyet értek, bár azért a 80-as évekből is vannak normálisabbak, akiknek semmi közük nincs a párthoz és rühellik ezt a sz@r rendszert, azonban én nem véletlen írtam IQ tesztet a diploma helyett, sajnos ma magyarországon, főleg a mai oktatási rendszerben szerzett diploma semmit nem ér, sőt ha ilyen vén hülyéket nézel, mint orbán meg a többi, akkor még a régi rendszerben szerzett diplomák sem sokat érnek. Sajnos diplomája lehet bármelyik hülyének jogból meg hasonlóból, ami az államigazgatásban kell, mert ezek olyanok, amiket be kell magolni, azt már simán át tudsz menni, meg van a diplomád, közben meg logikai és egyéb képesség nulla. Nem egy diplomást iskoláztam már le életem során (úgy hogy nekem nincs diplomám, meg itt nem is lesz, mert hülye lennék éveket eltékozolni egy elavult oktatási rendszerben), volt akinek több diplomája, sőt mesterdiplomája is volt, sajnos a diploma az nem egyenlő a tudással és a megfelelő kognitív képességekkel.
    Felőlem inkább vegyenek fel olyanokat, akik 120-160 közötti IQ-val rendelkeznek és nincs diplomájuk mert azok úgy is könnyen rájönnek és beletanulnak abba, amit csinálniuk kell, szóval inkább ilyen emberek kerüljenek be vezetői pozíciókba, mint sem diplomás hülyék, akikből valljuk be, van bőven ebben az országban.

    [ Szerkesztve ]

  • Tasunkó

    senior tag

    válasz Thronks.90 #14 üzenetére

    A probléma ott van hogy az intelligencia amit mérünk abból pont nem következik a manipuláció , helyzetfelismeréshez akár árthat is, ha egyszerre több szálat végig tudsz futtatni, azáltal inkább határozatlan leszel ami nem használ ha manipulálni akarsz, persze nem is zárja ki, de korántsem egyértelmű. Persze vicc az oktatás, ugyanakkor az már nem vicces, hogy tudatlan, ügyetlen és ostoba emberek, a magolási képességeiknek köszönhetően, jól kereső állásokban tengetik napjaikat, de ez nem kifejezetten az állami alkalmazottakat érinti. Kontraszelekció, olyat is láttam akinek a libikóka működése meghaladta a képességeit, de szerencsére még magyar libikóka sincs, úgyhogy nem ártunk vele a világnak. Egyelőre diplomásokat exportálunk takarítani, mosogatni meg italt felszolgálni, amíg atom közelébe nem jutnak addig nyugodtan alhatunk, bár állítólag azt sem olyan könnyű felrobbantani, de a hülyeséget nem szabad lebecsülni.
    Kifejezetten jó hír, ha robotok lesznek állami alkalmazottak, szerintem a humanoid robot sokkal jobb irány mint a robotoid humán, akik most látják el ezeket a feladatokat.

    [ Szerkesztve ]

    Kérek egy számot a jútútú

Új hozzászólás Aktív témák