Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rii

    nagyúr

    válasz Cathfaern #309 üzenetére

    " .... Tehát, ha te alapítasz egy céget, amelyik oprendszert gyárt. Amibe raksz saját fejlesztésű webböngészőt, mert miért ne. Nagyon bejön az üzlet, s hosszú évek múltán eléred a piaci részesedé 80%-át, ezáltal gyakorlatilag monopol helyzetbe kerülsz. Erre odamennek hozzád, hogy hát bizony ved ki a webböngészőt, mert visszaélsz a monopól helyzetetted. Erre azt mondanád, hogy hú bizony igazatok van, ki is vesszük, vagy azt gondolnád magadban, hogy normálisak ezek? .... " ezzel a gondolatmenettel csak a az gond, hogy az M?S szándékosn integrálta bele olyan szinten a programjait, legfőképp a IE-t az OS-be, hogy már megnyikkani se tud nélküle

    " ... Ezerszer át lett rágva, hogy magukat a telepítőket miért nem rakhajták bele (pl. support vállalás, garancia, stb. Ha meg kiírják méretes betűkkel, hogy ezekre nem vállalnak, akkor meg a user fog anyázni, hogy miért nem, mikor benne van az oprendszerben). .... " ha aegy Windows Installba bekerüólhjetne pölö az opera telepítője.,az opera röhögve vállalná a supportot, és a telepítéskor kirnák, hogy erre a terméktre nem az MS, hanem a BlaBlaLala cég fog support-ot vállalni.

    " .... A letöltős módszerrel meg az a baj, hogy ha nincs az adott gépen net, akkor kénytelenek az IE-t felrakni, innentől meg lehet mondani, hogy visszaélt a monopol helyzetével, mivel adott környezetben csak a sajátját engedte felrakni ... "
    bönégsző esetében várhatna, amig lesz netkapcsolat, ugyanis eléggé értelmetlen dolog browser-t tenni NET nélkül .... de a többi prog esetében jogos (video player, pl .... )

    piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

Új hozzászólás Aktív témák