Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moonman

    titán

    válasz Tapsi #229 üzenetére

    igen, köszönöm szépen. pont erről beszélek. ez nálatok kurvajó dolog, Windows-nál meg a sátán műve, vegyükki.

    szerintem itt az alapvető probléma az, hogy az opensource huszárok folyton elfelejtik, hogy a Windows nem nekik, hanem a Windows-osoknak készül. nekik meg kösziszépen, így jó.

    [ Szerkesztve ]

  • FTeR

    addikt

    válasz Tapsi #229 üzenetére

    "Telepítettél, és használtál te már pl. Ubuntu Linuxot Gnome-mal?
    Állítom, hogy a telepítés egyszerűbb, mint a Windowsé"

    hogy egészen őszinte legyek, már vagy másfél éve nem telepítettem linuxot sehova (tervbe van véve, h felnyomom virtuálisra, de nagyon nem érek rá mostanában ilyenekkel játszani), de kétlem, h a vista telepítőnél egyszerűbb lehet.
    berakod a lemezt, bebootol, megkérdezi a típust vagy bekéri a kulcsot, elmész inni egy kávét és kb fél óra múlva már az asztalon vagy és minden müxik. nem kell patchelni vagy driverekkel szenvedni, mert ha be volt dugva a net, akkor azokat is szépen felrakta.

    telepítésről jut eszembe. ismerős pár hónapja vett két notit, az egyiken vista volt, a másikon linux. kb 1 hét múlva néztem át, mert szólt, h a linuxal nem tud mit kezdeni (pedig a neten utánanézett) és tegyem rá az xpjét.
    bekapcsolom a gépet, erre indul a linux tele szemeteli a képet és megáll kis fehér villogó kurzorral az alján. reflexből próbáltam indítania GUI-t de semmi. erre kiderült, h csak egy pár megás sz*r van rajta (vmi L betűs nem rémlik már a neve). vajh ezeket is beleszámolják a linux eladásokba?
    (ügye kis hazánkban csak os-el lehet eladni előre szerelt gépeket. mág jó, h nem dos volt rajta)

Új hozzászólás Aktív témák