Új hozzászólás Aktív témák

  • moha21

    addikt

    válasz lapa #97 üzenetére

    ok azzal egyetértünk, hogy nyilván nem egyszerre kellene váltani én sem így gondoltam.
    nem tudom amúgy milyen számok nem stimmelnek, ha akarod megnézem mennyi áram ment el az utóbbi hónapban nálunk, úgy, hogy itthon sem voltam.

    Az ok, hogy a kompresszor nem megy folyamatosan, de amíg megy az a 3 kW-ot lazán beszopkodja. Mosógép, bojler....
    Napelemes mobiltöltő ok, de minek, én pl usb-ről töltöm a telóm ( nincs is meg a töltője ) Ja és ilyen DC-DC konverter 300 Ft cakk-pakk kocsiba is tudsz tölteni generátorról.

    Én viszonylag kupiban élek ( kondenzátor minden van benn a szobámba ), de nem fogok régi ólom akkuval LED mellett vaksiskodni, mikor anyám fél óra alatt elvasalja azt az energiát..

    napkollektor/sörkollektor tervben van, de annyira az sem egyszerű.

    Házat is amennyire anyagiak engedték pluszba leszigeteltük ( kívülről be van hungarocellal tolva egy része rengetet jelent )

    Abszolult zöld pártinak tekintem magam ( áramtalanítok, ha nem használok vmit, szobába van kapcsoló azt lenyomom nincs semmi stand by ).
    Szeletíven gyűjtöm a szemetet, alu flaskákat összetapos, komposztra tojás stb..
    Örülnék én a napelemnek is, de ott tart, hogy számomra megfizethetetlen. Ami van egy mikrokontrollerre elég..>

    És még mindig szerintem az embereknek kellene változtatni a hozzáállásán előbb ( utópia :D ) csak akkor lehet a fejlődés irányába lépni.

    Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

Új hozzászólás Aktív témák