Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz lapa #123 üzenetére

    komolyan gondolod, hogy olyan fatuzelesu mosogepet epitesz, amilyet kolyok koromban Nagyanyam hasznalt? Nem vagyok konzumidiota, de szamomra mar a tarcsas mosogep is anakronisztikus.

    A visszataplalasnal par aprosag kimaradt. Befektetett osszeg utani tokejovedelem. Az atveteli ar fenntarthatatlansaga, ha megno a visszataplalok szama. 20-25 ev megterules jon ki optimistan szamolva, amihez kepest egy jo hoszigeteles, LED izzok tobbet hoznak a konyhara.

    A gyerektelenseg bevallalasa emberiseg szinten kellene, hogy megtortenjen, ami finoman fogalmazva is utopisztikus. Ez ez a szo, ami a lgjobban jellemzi ezeket a filmeket utopia, ami erosen nem realis. Persze, szep es jo lenne csak megujulo energiaforras, a foldon 200millio ember, peace es make love. Nem vitatom es en is orulnek, ha toredeke megvalosulna.

    Sokkal realisabb jovokep, hogy az EU, ha lassan is de elindul egy uton, ami a fenntarthatosag fele vezet. Csokken az emberek szama (Jajj mar nem elnek Magyarorszagon 10 millioan.) Tamogatjak a megujulo energiat, sot torvenyileg toljak, akarcsak a takarekossagot. Az eroforrasok kifutasaval a jelenleg tulnepesedo orszagokban is csokkenni fog a nepesseg vagy igy, vagy ugy. Haboru (akar a vizert), ehinseg lesz. Erdekes, hogy Kina is kezd erre raebredni. Ott mar hosszu ideje megy az egyke program (komoly problemak forrasa lesz kozeptavon) es megujulo energiaval is komolyan foglalkoznak. Igaz ez utobbi neha kicsit sutan sikerul, mint pl. a Harom-szurdok eromu.

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák