Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    Adva van egy régi gép P4 Xp vel meg 7600GT. Tudom régi fos gép, de muszáj lenne tesztelnem alaposan.

    Kifejezetten érdekelne a processzor és a GPU hőmérséklete. DE nem akárhogy. Az alapjáraton lévő hőmérsékletet meg tudom nézni. Fönn van a GPU Z, CPU Z Speedfan meg az Openhardware Monitor. 3d Mark. Szal ezek nem kellenek
    A cél az lenne hogy terhelés közben lássam mennyire melegszik a proci meg a videokari. Kéne valami ami megfőzi/ izzasztja a hardwareket és én közben látom a hőfok mennyit emelkedik. A lényeg, nem a konkrét hőmérséklet érdekel nem hardwareinfo, nem benchmark program. ( Ja nem kell semmi tuning semmi extrém beállítás.)
    Szinte minden tesztben mindig ott van az alapjáraton a hőmérséklet meg terhelve. Ez annyira alapnak/evidensnek kéne lennie, de hiába gugliztam nem találtam ilyet. :( Csak a fentebb említett típusú programok. (Csak halkan jegyzem meg videokarira MSI afterburner Kombustor?)
    A bajom az hogy alapjáraton olyan 47-50 fok körül van mindkettő. Ez még el is menne, de terhelve nem tom meddig mennek. pl 3d Mark indít, majd felsírnak a ventik, ami jó is, csak nem látom elég e?

Új hozzászólás Aktív témák