Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    Régi retrosabb kérdés következik.

    Adva van egy régi AMD 2500+ Barton, hozzá egy asus lap és egy 9600 as ATI Radeon.
    10 éves gép. Gondoltam lecserélem a hővezető pasztát a procin.
    Tudtommal kétféle paszta van Szilikonos és valami ezüstös?
    Emlékeim szerint egyiket nem volt ajánlott(sőőt talán tilos volt használni az AMD-s procikhoz)
    De persze nem tudom melyiket.
    Aztán jön a másik bajom, Hogy ma már rengeteg fajta paszta van és nem tudom melyiket vegyem. Nem kell sok. nem kell hogy ultra jó legyen, mert nem Core I7 et fogok vele tuningolni.

    JA és mivel gondolom úgyis marad paszta. Ezért "használnám" Az ati radeon 9600-as Videokarimhoz. Tehát ahhoz is jó/megfelelő legyen.

    A válaszokat előre is köszi.

  • TAKÍÍ

    tag

    Adva van egy régi gép P4 Xp vel meg 7600GT. Tudom régi fos gép, de muszáj lenne tesztelnem alaposan.

    Kifejezetten érdekelne a processzor és a GPU hőmérséklete. DE nem akárhogy. Az alapjáraton lévő hőmérsékletet meg tudom nézni. Fönn van a GPU Z, CPU Z Speedfan meg az Openhardware Monitor. 3d Mark. Szal ezek nem kellenek
    A cél az lenne hogy terhelés közben lássam mennyire melegszik a proci meg a videokari. Kéne valami ami megfőzi/ izzasztja a hardwareket és én közben látom a hőfok mennyit emelkedik. A lényeg, nem a konkrét hőmérséklet érdekel nem hardwareinfo, nem benchmark program. ( Ja nem kell semmi tuning semmi extrém beállítás.)
    Szinte minden tesztben mindig ott van az alapjáraton a hőmérséklet meg terhelve. Ez annyira alapnak/evidensnek kéne lennie, de hiába gugliztam nem találtam ilyet. :( Csak a fentebb említett típusú programok. (Csak halkan jegyzem meg videokarira MSI afterburner Kombustor?)
    A bajom az hogy alapjáraton olyan 47-50 fok körül van mindkettő. Ez még el is menne, de terhelve nem tom meddig mennek. pl 3d Mark indít, majd felsírnak a ventik, ami jó is, csak nem látom elég e?

  • TAKÍÍ

    tag

    válasz cashback #13011 üzenetére

    ÖÖ igen. Róla is halottam, de úgy emlékeztem az nem tud ilyet. De ezek szerint, rosszul emlékszek. Viszont ennek ugye csak próbaverziója van. Nincs erre valami ingyenes teljes verziós más program.???

    Nem fontos, hogy terhelje is a porcit. Az is elég, ha hőmérsékletet tud rögzíteni grafikonban mármint pl játék elindul.a program meg a háttérben rögzíti grafikonba a hőmérsékletet. Aztán 5-10 perc múlva visszanézem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák