Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz UberMutant #39008 üzenetére

    OKé, akkor játszunk nyílt(abb) kártyákkal! Mégis, milyen pénzmosásra gondolsz most itt velem kapcsolatosan? Remélem Te sem gondotlad komolyan, mert akkor leírom (aztán vagy elhiszed, vagy nem), hogy a 3+ év alatt ha volt náluk összesen 300-400e Ft forgalmam és 2db kp felvétel, sokat mondok! Alapvetően netes, kis értékű vásárlásokra szoktam használni, jellemzően külföldről és teteszett benne, hogy pénzt is tudtam rajta tárolni. Ennyi volt nekem a Revolut.
    Vannak itt akik arról írnak, hogy nem tudnak naponta többet popuplni, mint 1MFT, stb, ... nem mintha érdekelne, de akkor nehogy már az én szaros 3 év alatti összesen 300k-s Alis vásárlásom legyen a pénzmosás, meg a gyanús! Totálisan elbaszták a dolgokat és konkrétan nem, hogy semmit nem ismernek be és lennének ügyfélbarátok, hanem amiket írtak, hogy most ezt bezártjuk de ne aggódjak, nyithatok utána újat, totális hazugság volt.
    De kérdezem én, ha ÉRTELMES emberek ülnek ez a szervezet mögöt, mit a rákosfaszért kellett hazudniuk? Miért írták azt, hogy most bezárjuk az acecountod, mert CSAK és utána tiltunk is, mert CSAK és ne is próbálkozz regelni. Habár akkor is ott vagyok, ahol most - nem tudom miért - de legalább nem gondolom azt, hogy félelmetesen inkompetensek és aki ezek után megbízik bennük, az is végtelenül felelőtlen?

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák