Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz Rodzser Mór #45035 üzenetére

    Raiffeisennél itt többeknek van számlája. Vagy külön eurós kártyájuk van, vagy váltogatják a kártya mögötti számlát (raiffeisen oldaláról). Revolut oldaláról eurós pénznemnél kell hozzáadást választani, pictigjis itt írt a menetéről. (kártyáról feltöltés. Ennek ingyenesnek kell lennie.

    Raiffeisen forint számlára utalásnak is, ingyenesnek kell lennie, revolutról, ha van magyar lakcímed. (volt aki kiköltözött pl Hollandiába, és haza utalt neki már pénzt számolt fel). Az utalás ideje, mint írtam több nap extrémebb esetben hét, hetek. A Normál eset az előbbi, ugyan az app írja, de az csak tájékoztató jellegű, nem vehető készpénznek.

    Kp felvételnél 75e(ftnak megfelelő) az ingyenes csomagban (devizanemtől függetlenül összérték), revolut oldaláról.
    További lehetőség az ingyenes 150e készpénzfelvétel nyilatkozat után (vagy egyéb extrák bankszámládhoz kapcsolódó szerződés alapján).
    illetve 07.01 után a boltból is lehet kártyás vásárlás esetén 2 alkalommal, maximum 40e forint összegig (feltételezem ez is a nyilatkozott számlára vonatkozhat ez új dolog egyébként.). Jelenleg csak a Pennyben érhető el ez a funkció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák