Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz PedroPascal #1008 üzenetére

    Ez a cikk egyáltalán nem arról szól, hogy szoftveres javítás kell vagy lesz, mert az óra kihagyásokkal vagy rosszul rögzíti az alvást. Vagy hogy ilyen egyáltalán létezne.
    Ez csak egy infó arról, hogy a beépített szenzor képességeit felhasználva kibővítik az alvásrögzítés adatait az AHI értékkel a szoftverben jövőre. És a cím szerint elsőként Dél-Koreában. A többi régió még kérdéses?
    Erre kíváncsi leszek, bár vannak kétségeim, ha két nem ugyanolyan típusú CPAP készülék is egész más AHI-kat rögzít.
    De annyira valószínűleg jó lesz tájékoztatónak, mint a véroxigén, vérnyomás, EKG.

    Ami a rögzítés kihagyását illeti, nálam azóta is kihagyogat 1-1,5 órákat. Kevésbé valószínű, hogy a szíj anyagától vagy feszességétől függ a kihagyás. Akinek jól mér, annál se volt szoros a szíj, illetve fordítva, amikor túlzottan is ráfeszült a karomra szinte belevágva a bőrbe, akkor is kihagyással mért, és ezt más is írta.
    Még az lehet talán, ha éjjel kimegyek, utána visszafekve nem feltétlen kezd mérni is hosszabb ideig. Majd egyszer csak rájön, hogy kellene Azt nem néztem, hogy ez szinkronban van-e egymással.

    Attól, hogy motorozás közben alvást rögzített, dobtam egy hátast. :))
    Olyat már tapasztaltam, hogy fitnessz karkötő alvást rögzített, amikor nem volt a kezemen, de az olyankor nyugalmi állapotban mozdulatlanul volt a táskámban.
    De hogy mozgás közben rögzítsen... :P

Új hozzászólás Aktív témák