Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz axlfsi #641 üzenetére

    Dettó ugyanez van nálam is. Talán kifogtunk egy rossz Watch6 sorozatot? :F Nálam a Google Pay, és az alvásfigyelés is abszolút megbízhatatlan.
    Az alvásfigyeléssel nem az a gondom, hogy helyesen állapítja-e meg, hogy mikor volt mély alvás, könnyű alvás, mikor álmodás, hanem maga az időpont is totál megbízhatatlan.
    Sokszor nincs semmi gond, nagyjából szinkronban van egy "kontrol" Honor Band 5 karpereccel, ami az időtartamot illeti.
    Azonban szintén sokszor egyszerűen kimaradnak alvási időtartamok, hol az elején, hol a végén, hol a közepén. A délutáni, koraesti esetleges szundításokat pedig egyáltalán nem méri hozzá időpontnak, bár elvétve előfordult, hogy igen.
    Szóval így ebben a formában totál megbízhatatlan erre a célra.
    A Honor Band 5 időtartamai a jók a valóságot tekintve, habár annál is van anomália, hogy ha a táskámban volt bekapcsolva, akkor is volt, hogy folyamatos könnyű alvást mért, sőt egy-egy pillanatnyi mély alvás is bevillant. :P Alvás közben viszont az időtartamban és a szundításokban nemigen téved a Band 5.
    A Watch6, amikor méri az időt rendesen, a mélyalvási időszakok feltűnően kevesek, vagy hiányoznak. Ebben nem tudom, mi az igazság.
    A véroxigén szintek, amikor folyamatosan méri, néhány látványos hibát, beszakadást kivéve akár rendben is lehetnek, még a 90 % alatti részeken is. Sajnos horkoláskor az apnoé pont ezzel jár.
    Talán csinálok egy folyamatos kontroll tesztet majd egy ujjbegyen mérő kütyüvel, de nem igazán szeretem használni, izzad és kicsit elzsibbad az ujjam reggelre a gumiharangban, éjszakai felkeléskor is figyelni kell rá, a csuklón viselt adatrögzítő része az kevéssé problémás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák