Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz axlfsi #902 üzenetére

    Nem, természetesen nem függ semmilyen rutin beállítástól az alvás érzékelése, rögzítése. :N
    Bár hogy ennél mi a természetes... ;) :(((
    Valahol sejtettem, hogy a szíj szorosabbra állítása nem fog segíteni a jobb működésben. Csak már az ember próbálna reménykedni valamiben, hátha.
    Meg talán az táplálta, hogy ha kicsit megmoccan lazábbra a karomon az óra, akkor a zöld fény is beindul kis időre. Mivel újra PIN kódot ezután nem kér, nem veszi a kéz kapcsolat megszakadáámak sem.

    Ezt írtam én is, hogy kihagy alvási szakaszokat időnként. Hol az elején, hol a közepén, hol a végén. Nem az, hogy mondjuk ébrenlétnek veszi, hanem semmi, totál zéró, nem rögzít ekkor se időt, se egyebet.
    Van ugye az ágyban töltött idő, és ezen belül az alvásidő. Ilyenkor fel is sorolja, hogy alvásidő ettől eddig, majd egy másfél óra kihagyással megint alvás ettől eddig.
    Az ágyban töltött idő vége az szokott lenni, amikor a telón megnézem a Health appban.
    A szinkronizálása a telóval is baromi lassú néha, de semmi tájékoztató szöveg se tűnt még fel, hogy várjak, szinkronizál, vagy ennyi vagy annyi százaléknál tart. Ha gyorsan meglenne, ez nem is kellene, vagy akár lehet felesleges. De így nem tudod, hogy épp mi van.
    Legutóbb is kis híján már földhöz csaptam valamit, jó ez túlzás :DDD , mert egész éjszakára semmilyen alvási adatot nem rögzített. Manuálisan bevihettem volna az időt, de minek. Matattam még ezt-azt, nem volt alvás kijelzés semmi, talán percek is eltelhettek, egyszer visszanézek, hát ott a full alvási adat. :Y :P
    Nem tudom, vagy nem azonos óránk van azokkal, akiknek semmi gondjuk ezzel az alvásrögzítéssel, vagy valami még befolyásolhatja.
    Már felmerült a bizonyos külső óraszámlap probléma is a fórumban.
    Nekem is 3rd party számlapom van, H310 Yosash. Lecserélni nem fogom, akár függ tőle, akár nem.

Új hozzászólás Aktív témák