Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz axlfsi #1242 üzenetére

    Sajnos rajtad ez nem segít, de nálam gyakorlatilag elmúltak a kezdeti problémák. Nincs már gond se a fizetéssel, se az alvás rögzítés időtartamával. Az alvás közbeni véroxigén szint rögzítés is megfelelő.
    Hogy mitől múltak el a problémák, nem tudom. Különösebbet nem csináltam, legfeljebb a hő érzékelő szenzor felületét pucoltam meg finoman korábban.
    A napokban vissza kellett álljak a fémszíjhoz vásárolt OneClick adapterről az eredeti körömmel pöckölősre, mert rendre elkezdett kikapcsolódni a rögzítés használat közben. Valószínűleg az okozhatta, hogy ennél a gyártmánynál jóval jobban kiáll a felületből a nyomógombja, így néha megnyomódhatott kissé. Ez így nem volt biztonságos.
    Végül a kezdeti ötlet ellenére sohasem cseréltem a szövetszíjra alváshoz, így meg mindegy, hogy milyen pöcök tartja, csak tuti legyen.
    Azt már írtam, hogy az akkumerülési hiba is megszűnt a szoftverfrissítés utáni wipe cache partíció művelettel. Jó közelítéssel óránként átlagosan alig több, mint 1 %-ot merül. 2 nap 4 órát elketyegett 100-ról 33 %-ra csökkenve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák