Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajmund

    senior tag

    válasz pczinder #638 üzenetére

    Én a walletet telepìtettem amit csak a gpayen keresztül lehet. Szerintem semmit nem befolyásol de aki akar szorakozzon vele hátha.

    Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

  • Capella

    senior tag

    válasz pczinder #638 üzenetére

    Ez az elmélet, avagy tényleg jó lenne, ha így működne.
    Nálam sajnos más a gyakorlat a Watch6-on.
    Természetesen a Wallet appot telepítettem az órára, és működik is, ideig óráig.
    Hogy mitől vált át hibára, pontosan nem tudom, de gyanítom, hogy a túl régi feloldás nem tetszik a Walletnek, Google Paynek.
    Lehet, hogy az órán magán hosszabb ideig érvényes a feloldás, de a Wallet használatához ez valószínűleg nem korlátlan.
    Ha ilyenkor a Wallet PIN kód kéréssel indulna, a világon semmi gond nem lenne. De nem :( , helyette hibaüzenetre fut, hogy a Google Pay nálunk még nem használható.
    Most írom le 82-edszera ezt a problémát :P , kis túlzással. ;) Többet nem fogom.
    Az nem sokat segít, hogy ilyenkor mások beírják, hogy náluk jó, és hogyan kellene működnie. Kérdés, hogy ezek a mások pontosan milyen típusú órát, firmware-et, app verziót, és milyen biztonsági beállításokat használnak.
    Jelenleg egy Wallet újratetepítés után megint jó a fizetés. Igaz a használat úgy néz ki, hogy régebbi feloldás esetén, ha fizetni akarok, kicsivel előtte leveszem az órát, megvárom míg a zöld fény kialszik, visszateszem a csuklómra, dupla gombnyomás, PIN kód beírás, és voilá, ott a Curve kártya a kijelzőn.
    Néhány alkalommal így már jó. Ha meg nem, és beáll majd megint hibaüzire, akkor elég lesz a Wallet adattörlés az órán, és PIN kód beírás után megint jó lesz. Így gondolom, vagy remélem.
    A Google-nek kellene valamit javítani az appon, hogy PIN kódot kérjen, ha kifut a biztonságosnak tartott időből. Ha ez okozza a gondot.

Új hozzászólás Aktív témák