Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PedroPascal

    senior tag

    válasz ffrdgc #880 üzenetére

    Megnyugtat hogy tudod hogy aludtál.

    ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /

  • Capella

    senior tag

    válasz ffrdgc #880 üzenetére

    A semminél több, de a megbízhatósága annyira gyatra nálam, hogy kis túlzással közelíti a semmit, vagy inkább dühítő. :W
    A legnagyobb probléma, hogy sok esetben egyszerűen kihagy alvás szakaszokat, hol az elején, hol a végén vagy közben, más esetben meg ezzel nincs baj. A napközbeni szundításokat se mindig veszi hozzá alvásidőnek.
    Így viszont mire tudsz következtetést levonni?
    Oké, talán laza a fémszíj kicsit nálam, és elmozdulhat. Ha majd egyszer cserélgetném alváshoz a szövetszíjra, talán javul, de korábban írtak olyat, hogy már egész mély nyomot hagyott az óra a bőrön, mégsem volt jó. Úgyhogy sok reményem ebben se lesz, no meg macera a folyamatos szíjcsere még a OneClick mellett is.
    Nyilván különböző az egyes cégek filozófiája, hogy mit milyen alvásciklusnak számítanak be, és hogyan érzékelik azt, de a Samsungnál a mélyalvás csak pár perc, és az is az alvás elején.
    A Huaweinél a mélyalvás elfogadott vagy ajánlott intervalluma 20-60 % között, és nincs az elejére korlátozva.
    A bőr hőmérsékletettel és annak változásával semmire sem mész alvás közben. Hacsak nem vagy nő, de az egy másfajta mérés. ;)
    Még azt mondom, hogy a véroxigén szint görbéje úgy ahogy követi a valóságot, nem feltétlenül a pontos értékét értve.
    90 % alatt nem jó, és ez leginkább a horkolással van összefüggésben. Itt is az a legnagyobb baj, hogy nemcsak kieshetnek szakaszok a görbéből, hanem van, hogy egész éjszaka semmit nem mért véroxigénből, miközben az alvási időt igen, vagy úgy ahogy igen.
    Megbízhatóság így gyakorlatilag nulla, nem tudsz rá számítani, hogy mi lesz, mikor megnézed. Függetlenül az egyébként mért vagy mérhető értékek pontosságától, hogy mi a valóság.
    Az lehetne egy következő történet, de így sok értelme nincs.

Új hozzászólás Aktív témák