Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz Capella #937 üzenetére

    Nem tudom, mert én több készüléket használtam az utóbbi időben, mert cserélgettem az órákat, így kétszer volt Watch 5 Pro-m és most a 6 Classic, feleségem meg sima 5-öst használ, de mindegyiknél simán működik/működött az alvás rögzítése, egyszer sem találkoztam anomáliával.

    A Huawei is jól mér, de ott az elalvás pillanatát nem mindig jól rögzítette, volt, hogy az ágyban fekve TV-zést is alvásnak rögzítette, a GW6C ilyenkor nem kezd rögzíteni, csak, ha valóban elaludtam. (Lehet nálam a pulzusomból elég jól tud erre következtetni, mert a nyugalmi pulzusom 65 körüli, elalvásnál meg szépen lemegy 40-45 körülire.)

    ---

    Más..

    Az aksi fogyasztás miatt kísérleteztem több beállítással is és meglepetésemre egy olyan kombó működik, ami más márkáknál pont nagyobb fogyasztást hoz.
    A GWC6 legtöbbet akkor fogyaszt, ha kézmozdulatra feléled a kijelző, ilyenkor nálam átlag 4-5%-ot eszik óránként (minden érzékelő bekapcsolva, pulzus mérés folyamatos, GPS, NFC aktív, Wifi kikapcsolva, napi kb. 50-60 értesítés).
    Ezt módosítottam arra, hogy kikapcsoltam a kézmozdulatra bekapcsolást, viszont engedélyeztem az AOD-t... Óránként 2-2.5%-ra csökkent a fogyasztás... ééés itt a meglepetés, kikapcsoltam az AOD-t és ... semmi változás... ugyanúgy 2-2.5% merülés óránként. Semmi különbség. Így 24 óra alatt 100-ról 55-60% közé szokott merülni.

    Saját óraképet használok, aminek az AOD-jére a WatchFaceStudio azt írja, 1.2-1.4% merülést saccol rá.

    Szóval az AOD más óráknál felezi az üzemidőt, itt meg konkrétan, ha nincs kézmozdulatra ébresztés, akkor meg sem látszik. Gondolom ez valami gubanc lehet a szoftverben, mert az lenne a normális, ha AOD nélkül, csak kézmozdulatra kevesebb lenne a fogyasztás (máshol így van).

    Jaa és még egy adalék.. Mióta így használom az órát, azóta a rettegett Google Play Service is visszavonult 1-2%-os fogyasztásra. Konkrétan nem értem mi az összefüggés, ez is valami bug lehet..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák